May 2016

I Love You

I may not be the man I wanted to
I may not be the king of wit
I may not know the things you need to know
I might not measure up quite yet
I may not have the grace of Fred Astaire
I may not have the mind of Jung
I cannot buy the things you need to have
But there is something you can’t forget
I love you
I love you
Through the fires
And all the hell
It’s something I can’t stop
I love you
It may not seem that I care enough
I may not take the time to say
You can’t leave me standing here alone
Until you hear what I have to say
I love you
I love you
Through the fires
In all of hell
It’s something I can’t stop
I love you

By : Saigon Kick

Posted from WordPress for Android

Take Me Deeper

There is a longing
Only You can fill
A raging tempest
Only You can still
My soul is thirsty Lord
To know You as I’m known
Drink from the river
That flows before Your throne

[Chorus:]
Take me deeper
Deeper in love with You
Jesus hold me close in Your embrace
Take me deeper
Deeper than I’ve ever been before
I just want to love You more and more
How I long to be deeper in love

Sunrise to sunrise
I will seek Your face
Drawn by the Spirit
To the promise of Your grace
My heart has found in You
A hope that will abide
Here in Your presence
Forever satisfied

[Chorus x2:]
Take me deeper
Deeper in love with You
Jesus hold me close in Your embrace
Take me deeper
Deeper than I’ve ever been before
I just want to love You more and more
How I long to be deeper in love

How I long to be deeper in love

By : Don Moen

Posted from WordPress for Android

I Could Be The One

I could be your sea of sand
I could be your warmth of desire
I could be your prayer of hope
I could be your gift of everyday

I could be your tide of heaven
I could be a hint of what’s to come
I could be ordinary
I could be the one

I could be your blue eyed angel
I could be the storm before the calm
I could be your secret pleasure
I could be your well wishing well
I could be your breath of life
I could be your European dream
I could be ordinary
I could be the one

I would lie here in the darkness
I would lie here for all time
I would lie here watching over you
Comfort you
Sing to you

I could be your worry partner
I could be your socialite
I could be your green eyed monster
I could be your force of light
I could be your temple garden
I could be your tender hearted child
I could be ordinary
I could be the one

I would lie here in the darkness
I would lie here for all time
I would lie here watching over you
Comfort you
Sing to you

Will I ever change the journey
Will the hushed tones disappear
Oh little Rita
Let me hold you
Oh little Rita
Let me love you

I could be your leafy island
I could be your thunder in the clouds
I could be your dark enclosure
I could be your romantic soul
I could be your small beginning
I could be your soothing universe
I could be ordinary
I could be the one

I could be ordinary
I could be the one

I could be ordinary
I could be the one

By : Donna Lewis

Posted from WordPress for Android

Fields of Gold

You’ll remember me when the west wind moves
Upon the fields of barley
You’ll forget the sun in his jealous sky
As we walk in fields of gold

So she took her love
For to gaze awhile
Upon the fields of barley
In his arms she fell as her hair came down
Among the fields of gold

Will you stay with me, will you be my love
Among the fields of barley
We’ll forget the sun in his jealous sky
As we lie in fields of gold

See the west wind move like a lover so
Upon the fields of barley
Feel her body rise when you kiss her mouth
Among the fields of gold
I never made promises lightly
And there have been some that I’ve broken
But I swear in the days still left
We’ll walk in fields of gold
We’ll walk in fields of gold

Many years have passed since those summer days
Among the fields of barley
See the children run as the sun goes down
Among the fields of gold
You’ll remember me when the west wind moves
Upon the fields of barley
You can tell the sun in his jealous sky
When we walked in fields of gold
When we walked in fields of gold
When we walked in fields of gold

By : Sting

Posted from WordPress for Android

Damainya Cinta

Sinar matamu
Pancarkan kedamaian
Yang s’lama ini kita impikan
Lirih suaramu
Taburkan kesejukan
Besar artinya untuk diriku

Lembut sikapmu
Hadirkan kehangatan
Yang s’lalu ingin ku ungkapkan

Manis senyummu
Getarkan jiwa ini
Abadilah adanya dirimu

Damainya cinta untukmu…
Yang takkan mungkin hilang semua
Lembutnya cinta untukku…
‘Kan kupeluk s’lamanya…

Agungnya cinta
Menunggu disana
Raih dengan hati yang terbuka

By : Gigi

Posted from WordPress for Android

Forever 25

Satu jam lagi gw akan menapaki usia tepat 25 tahun

Sedikit sentimentil, karena gw akan menjalani ulang tahun sendiri tanpa keluarga…tapi mereka berhasil membuat gw tersenyum dengan mengirimkan gw kado ke kantor (kadonya nyampe kecepetan sehari)…Oh, How I miss you Mom and Dad :*

wp-1463707719414.jpgwp-1463707730143.jpgwp-1463707746352.jpg

Sebagai keluarga yang tidak romantis, mama papa bukan tipe orang tua yang memberi kado setiap gw ulang tahun. Yah, kalo dulu2 mungkin alasannya lebih ke karena ga punya duit aja sih, hehe. But it’s not a problem. Gw ga menuntut mereka harus membuat gw bahagia, justru gw berpikir keras bagaimana caranya membuat mereka senang menjalani hari tua mereka.

Saat ini gw menulis sambal diiringi “The Weepies – Not Your Year”. Lagu yang mengingatkan gw masa-masa kelam tahun lalu, dimana gw merasa masa depan gw sangat sangat gelap. Sama sekali ga terbayang 2016 itu seperti apa.

Lagi, lagi, dan lagi…karena Tuhan baik, gw ada di Jakarta sekarang. Gw bisa belajar banyak di LEMIGAS, gw bisa gabung jadi pengajar di Pelayanan Adik Asuh Panglima Polim, gw dipercaya jadi PJ Area di Jambore Sahabat Anak 2016…dan sebagainya…dan sebagainya. Gw bersyukur bisa bergabung di beberapa komunitas yang mendukung perkembangan diri gw.

Gw jatuh cinta dengan kota ini. Ini dia puisi yang gw buat tentang Jakarta.

 

Jakarta

 

Akar ragaku mulai merambat di bumi kota ini

Mataku terikat oleh temaram lampu jalanan

Kakiku menari-nari menyusuri trotoar tua

Kuresapi nikmat panas dan asapnya yang kejam

Kota baru…rumah baru

 

Hingar bingar ibukota bukanlah mimpi

Adalah bocah dekil dengan mata nanar

Bangunan lawas

Buku-buku bekas

Pengamen sumbang

Tenda-tenda usang

Bis-bis renta

Rel kereta

 

Kan ku gali terus cerita kota seribu wajah ini

Seperti seorang gadis gigih mencari tahu masa lalu bujangnya

Mari tanganku

Kita sulam kenangan di tempat ini

 

Gw bersyukur gw tinggal di Jakarta pinggiran, bukan di jantung ibukota yang hingar bingar. Dari sini gw bisa tinggal tenang dengan sederhana di ibukota, punya banyak teman baru dan ilmu yang baru. Bahkan kantor gw pun adalah bangunan tua dengan taman yang luas di sekelilingnya, betapa Tuhan mengerti dengan pribadi gw yang senang dengan hal-hal yang berbau “vintage”. Kosan gw pun sangat nyaman dan murah. Mumpung di Jakarta, gw ga akan menyia-nyiakan waktu gw untuk belajar dan berteman. Betapa, betapa, betapa gw sangat sangat sangat penasaran dengan kota ini. Setiap sudut kota ini menarik. Baik dan buruknya adalah dinamis dan romantis. Ah, betapa gw cinta dengan kota ini!!

Bagi gw, tinggal di Jakarta dengan segala hal yang gw dapet dari kota ini adalah kado yang terindah dari Tuhan di ulang tahun gw kali ini. Terimakasih ya Tuhan, bagaimana caranya aku harus berterimakasih kepada-Mu 🙂

Di umur gw yang baru ini gw bertekad untuk menggunakan waktu gw dengan baik. Mengurangi rasa malas dan jam tidur kalau bisa. Dan satu lagi : NO WACANA PLEASE! 😦

Gw masih harus belajar banyak mengenai kerja keras. Dimulai dari belajar bangun pagi dan tidur secukupnya. Gw ingin bekerja segiat-giatnya untuk memenuhi Tujuan Tuhan dalam hidup gw. Gw ingin berprestasi. Siapapun akan bisa dibuat bungkam dengan prestasimu. Prestasi akan berbicara lantang dibandingkan kelemahanmu, prestasi akan bersuara lantang dibandingkan masa lalumu, prestasi akan berteriak lebih lantang daripada kegagalanmu. #quoteofthe day

Sekali lagi, terimakasih Tuhan, akhirnya aku sampai juga di umur seperempat abad. Ga sabar untuk melihat keajaiban-keajaiban berikutnya yang akan menjadi kado tahun depan 😀

All glory to Him!

Gbus 😀